Systemutvikling

Det som skiller oss fra tradisjonelle selskaper er at vi har fokus på hele verdikjeden. For oss er det svært viktig å kunne tilby den tekniske kompetansen kunden til enhver tid etterspør. Fundator har et sterkt fagmiljø. Vi satser også på et bredt fellesskap med våre partnere, noe som gir oss et enda større nedslagsfelt og et enda videre kompetanseområde. Mange av våre utviklere følger ulike sertifiseringsløp.

Fundator bidrar med ekspertutviklere som står klare til å finne en best mulig løsning på dine utfordringer. Tekniske aspekter og konkret teknologi er for oss et verktøy og vi besitter en verktøykasse som favner det meste, enten det er .Net, Java, database, tjenester eller annen teknologi. Dette gjør oss istand til å levere verdi smartere og raskere. I tett samarbeid med kunden søker vi å velge teknisk optimale løsninger som er skreddersydd det enkelte behov.

Våre konsulenter har bred erfaring med systemutvikling fra en lang rekke større prosjekter, både innen offentlig og privat sektor.

Deling av kunnskap er en naturlig del av vår hverdag. Vi tilbyr coaching av andre prosjektdeltakere, og du vil også finne igjen våre medarbeidere som aktive bidragsytere i ulike fagmilijø som NNUG, JavaBin og DnD.

Kunder: Statoil, Fara, Kystverket, EDB, NTNU, Thales og Vital