Karriere hos Fundator i Trondheim

Vi er stadig på jakt etter nye flinke medarbeidere som kan bygge smartere og raskere løsninger for våre kunder. Her finner du en liste over våre ledige stillinger hos oss i Trondheim.


Systemutviklere

Rollen som systemutvikler og konsulent innebærer at du bidrar gjennom hele prosjektet, helt fra å forstå kundens behov, til å vurdere og utvikle løsninger, og avslutningsvis teste og forvalte løsningene. Internt deltar du i våre faggrupper, og en andel av din arbeidstid er satt av til egenutvikling gjennom fagaktiviteter. Gjennom vår fagstrategi sikrer Fundator at din karriere er i kontinuerlig utvikling.

Tiltredelse: Snarest

Arbeidssted: Trondheim

Søknad sendes via vår annonse på Finn.no.


Seniorkonsulenter innen Prosjektledelse, 
Rådgivning og Arkitektur

I rollen som rådgiver bidrar du i planlegging av endringsprosesser, organisering av endringsarbeid, forretningsanalyser, anskaffelser, og mye mer. Du definerer de riktige tiltakene slik at strategi kan omsettes til vekst og varig verdiskapning. 

I rollen som prosjektleder sikrer du at prosjektteam leverer i henhold til kundens krav og forventninger. Dette gjøres med åpen kommunikasjon, trygge relasjoner, og et solid faglig fundament basert på erfaring og relevant utdanning.

I rollen som arkitekt jobber du med forretningsprosesser og detaljerte tekniske løsninger, og fungerer som en brobygger mellom forretning og teknologi.

Tiltredelse: Snarest

Arbeidssted: Trondheim

Søknad sendes via vår annonse på Finn.no.